ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννης Πρωτοψάλτης, εμφανίστηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να τηρούμε σωστούς κανόνες στις μελισσοκομικές εργασίες, αντί να επιβάλλονται απαγορεύσεις. Σύμφωνα με τον Γιάννη, οι εργασίες στις μέλισσες είναι απαραίτητες για την καλή ζωή και υγεία τους, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται με σωστό και ασφαλή τρόπο. Ανέφερε ότι, αντί για σκληρά μέτρα ή...
    View this post on Instagram   A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou)     View this post on Instagram   A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou)     View this post on Instagram   A post shared by Ελληνική κουζίνα (@ellinikikouzinamag)
Τα Κύθηρα, γνωστά για το υπέροχο μέλι τους, ήταν η έμπνευση πίσω από αυτό το υπέροχο άλειμμα. 🍯 Αν σας αρέσει και η λεύκη σοκολάτα, αυτό το άλειμμα μελιού με λευκή σοκολάτα θα γίνει το γλυκό σας! #steliosparliaros #glykesalchimies_official #sweetalchemy #pastrychef #recipes ΥΛΙΚΑ Για το άλειμμα 100 γρ. λευκή σοκολάτα 250 γρ. μέλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το άλειμμα Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και ζεσταίνουμε ελαφρώς το μέλι....
Από το 1986, πολύ πριν ο μελισσοτουρισμός γίνει τάση, εμείς ανοίγουμε τις πόρτες μας και σας προσφέρουμε μια μοναδική βιωματική εμπειρία! Έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πώς παράγεται το μέλι, να γνωρίσετε τις μέλισσές μας, να μάθετε μυστικά για τη φροντίδα τους και να ανακαλύψετε τη μαγεία της κυψέλης. Με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνετε και την αγάπη και τη...
Φίλε Δημήτρη, θέλω να απαντήσω στις απορίες σου γύρω από το μέλι. Στα τριάντα χρόνια που είμαι μελισσοκόμος δέχομαι διαρκώς παρόμοιες ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι απλές. Πρέπει να ξέρεις λοιπόν ότι Το καλύτερο μέλι είναι αυτό που κάνουν οι μέλισσες και το νοστιμότερο αυτό που αρέσει σε σένα. Η φυτική προέλευση και τα χαρακτηριστικά είναι θέμα προτίμησης του καταναλωτή. Ο γεωγραφικός προσδιορισμός,...