Γιάννης Πρωτοψάλτης στον ΣΚΑΪ: Υπάρχουν κανόνες για τις μελισσοκομικές εργασίες

0
Ο Γιάννης Πρωτοψάλτης, εμφανίστηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να τηρούμε σωστούς κανόνες στις μελισσοκομικές εργασίες, αντί να...

Το μελισσοκομείο μας στο περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

0
    View this post on Instagram   A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou)     View this post on Instagram   A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou)     View this post on...

Άλειμμα με μέλι και λευκή σοκολάτα 🥄

0
Τα Κύθηρα, γνωστά για το υπέροχο μέλι τους, ήταν η έμπνευση πίσω από αυτό το υπέροχο άλειμμα. 🍯 Αν σας αρέσει και η λεύκη σοκολάτα,...

Ο μελισσοτουρισμός

0
Από το 1986, πολύ πριν ο μελισσοτουρισμός γίνει τάση, εμείς ανοίγουμε τις πόρτες μας και σας προσφέρουμε μια μοναδική βιωματική εμπειρία! Έχετε την ευκαιρία να...

Γράμμα στον φίλο μου τον Δημήτρη το 2018

0
Φίλε Δημήτρη, θέλω να απαντήσω στις απορίες σου γύρω από το μέλι. Στα τριάντα χρόνια που είμαι μελισσοκόμος δέχομαι διαρκώς παρόμοιες ερωτήσεις και οι απαντήσεις...

Γιατί αποκαλούμε κάποιους ανθρώπους “κηφήνες”

0
Η Μέλισσα εμφανίζεται στην γη αρκετά εκατομμύρια χρόνια πριν από τον άνθρωπο. Λογικό είναι, λοιπόν, να έχει αναπτύξει μηχανισμούς που να την βοηθούν να...

Γήτεμα για τσιμπήματα σκορπιού

0
Στο βουνό επήγαινα να διβολίσω, να τριβολίσω του παππού μου τα χωράφια. Τον σκορπιό απάντηξα. Πόνο μού 'δωσε, φόνο τού 'δωσα. Βάλ' του μέλι...

Πιστοποιητικό βιολογικής παραγωγής

Δημοφιλή

Πρόσφατα