ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
Νερό όσο σηκώνει χλιαρό.
Αλάτι θαλασσινό. Μια πρέζα.
Σουσάμι καβουρδισμένο.
Κανέλα τριμμένη.
Λάδι για το τηγάνισμα
Θυμαρίσιο μέλι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε λεκανίτσα το αλεύρι και ρίχνουμε το αλάτι και λίγο-λίγο το νερό ανακατεύοντας καλά μέχρι να γίνει το μίγμα ένας χυλός πηχτός.
Σε καυτό λάδι, ρίχνουμε μια μια κουταλιά απο το μίγμα και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Τις βγάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει το λάδι και τις αραδιάζουμε σε πιατέλα .
Τις περιχύνουμε με το μέλι και ρίχνουμε σουσάμι και κανέλα..[ή σκέτη κανέλα].

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ